Afdrukken

2016-nieuws


122016

122016

Gelukkig nieuwjaar 2017! (12/2016)

Wij wensen al onze trouwe klanten het beste voor 2017 en danken u voor de geweldige steun in 2016. Dankzij u konden wij ons bedrijf onder zeer ingewikkelde omstandigheden weer laten groeien. We hebben onze activiteiten uitgebreid naar een aantal nieuwe landen en naast onze dagelijkse activiteiten hebben we een aantal echt bijzondere projecten gerealiseerd. Tot volgend jaar weer.

092016

092016

Uitgave van Jeep Patriot 2.0CRD - enkele tank (09/2016)

Een van onze populaire conversies is overgestapt op een oplossing met één tank: Jeep Patriot 2.0CRD (motorcode: ECD en ECE). De kit is sinds september 2016 verkrijgbaar in onze winkel en we behandelen hiermee een zeer populair model op alle 5 continenten. De kit is vrijgegeven voor onze kwaliteitsnorm voor verschillende vloeibare SVO en WVO. Tegelijkertijd bieden we een upgrade aan voor reeds omgebouwde "Patriots" met een vergelijkbare motor die in het verleden met een 2-tankoplossing waren uitgerust.

072016

072016

ANC bezocht partners en klanten in West-Europa (07/2016)

Eindelijk hebben we het waargemaakt. Tijdens de zomer realiseerden we onze sinds lange tijd geplande West-Europese tournee, om klanten en partnerworkshops in Nederland, Groot-Brittannië en Ierland te ontmoeten. We waren blij om na lange tijd goede vrienden weer te zien en genoten van de discussies met hen over het verdere potentieel van lokale markten. We concentreerden ons vooral op de huidige belastingsituatie in Europa en oplossingen om de technologie winstgevend te houden voor klanten. Dit omvat zelfs de uitdagingen van nieuwe dieseltechnologieën op de markt, die ons meer mogelijkheden bieden voor nieuwe technische oplossingen.

052016

052016

Nieuwe superzware brandstof compacte module-1 (05/2016)

De afgelopen maanden hebben we onze nieuwe compacte brandstofmodule geïntroduceerd voor superzware toepassingen tot 1.000 pk (mobiele toepassingen) of 500 kW (stationaire toepassingen). De module maakt een veilige en snelle standaard montageprocedure mogelijk voor alle hoofdcomponenten voor het voorverwarmen, filteren en regelen van de brandstof die al in deze unit zijn voorgemonteerd. Verder bevat het poorten voor het monitoren van sensoren die verplicht zijn bij deze enorme toepassingen om te voorkomen dat de motoren ernstig uitvallen. De superzware brandstof compacte module is het nieuwste product van een compleet nieuwe serie van dergelijke modules die de komende jaren op de markt zullen komen voor grotere en kleinere toepassingen. De superzware module wordt zelfs in een speciale uitvoering geleverd met voorverwarmde brandstofaansluitleidingen, waardoor deze probleemloos vaste en vette brandstoffen kunnen verwerken.

032016

032016

Ombouwsets voor Opel auto's en bestelwagens nu terug in onze winkel (03/2016)

Mensen vroegen en wachtten een tijdje op de comeback van ombouwsets voor OPEL-auto's en bestelwagens. We zijn dit werk ongeveer twee jaar geleden begonnen met het publiceren van de Holden-modellen. In maart van dit jaar konden we deze "OPEL-missie" voltooien en alle beschikbare kits terugplaatsen in onze online winkel. Zoals gewoonlijk hebben we voor alle modellen ombouwsets voor één en twee tanks aangeboden - indien technisch mogelijk. Laat het ons weten als we iets hebben gemist, uw suggesties zijn welkom.

012016

012016

Nieuwe ontwikkelingen voor DENSO injectiesystemen (01/2016)

In januari beginnen we met de introductie van complexere SVO- of WVO-conversieoplossingen voor auto's en vrachtwagens met DENSO-injectiesystemen. Met nieuwe tools kunnen we nu de motorparameters op DENSO ECU's optimaliseren. Wij richten ons hiermee op de vraag van veel klanten met auto's, vrachtwagens en tractoren van bijvoorbeeld TOYOTA, HINO of JOHN DEERE.