Udskriv

2016-nyheder


122016

122016

Godt nytår 2017! (12/2016)

Vi vil gerne ønske alle vores loyale kunder det bedste for 2017 og tak for den store støtte i 2016. Takket være jer kunne vi igen vokse vores forretning under virkelig komplicerede forhold. Vi udvidede vores forretning til et par nye lande og udover vores daglige forretning realiserede vi et par virkelig fremragende projekter. Vi ses næste år igen.

092016

092016

Frigivelse af Jeep Patriot 2.0CRD - enkelt tank (09/2016)

En af vores populære ombygninger blev flyttet til en enkelt tankløsning: Jeep Patriot 2.0CRD (motorkode: ECD og ECE). Sættet er tilgængeligt i vores butik siden september 2016 og vi dækker hermed en meget populær model på alle 5 kontinenter. Sættet er frigivet til vores kvalitetsstandard for forskellige flydende SVO og WVO. Samtidig tilbyder vi en opgradering til allerede konverterede "Patriots" med en lignende motor, som tidligere var udstyret med en 2-tank løsning.

072016

072016

ANC besøgte partnere og kunder i Vesteuropa (07/2016)

Endelig fik vi det til at ske. I løbet af sommertiden realiserede vi vores længe planlagte vesteuropæiske turné for at møde kunder og partnerværksteder i Holland, Storbritannien og Irland. Vi var glade for at se gode venner efter lang tid og nød diskussioner med dem om yderligere potentiale for lokale markeder. Vi fokuserede mest på den nuværende skattesituation i Europa og løsningen for at holde teknologien rentabel for kunderne. Dette inkluderer endda udfordringerne med nye dieselteknologier på markedet, som giver os mere potentiale for nye tekniske løsninger.

052016

052016

Nyt super tungt brændstof kompakt modul-1 (05/2016)

I løbet af de sidste måneder har vi introduceret vores nye brændstof kompakte modul til supertunge applikationer op til 1.000 HK (mobile applikationer) eller 500 kW (stationære applikationer). Modulet gør en sparsom og hurtig standardtilpasningsprocedure tilgængelig for så vidt angår alle hovedkomponenter til forvarmning, filtrering og styring af det brændstof, der allerede er formonteret i denne enhed. Ydermere indeholder den porte til overvågning af sensorer, som er obligatoriske ved disse enorme applikationer for at forhindre alvorlige fejl i motorerne. Det super tunge brændstof kompaktmodul er det nyeste produkt af en komplet ny serie af sådanne moduler, som vil være på markedet i løbet af de næste år til større og mindre applikationer. Det supertunge modul kommer endda i en specialudgave med forvarmede brændstofforbindelsesrør, som gør dem tilgængelige til at håndtere faste og fede brændstoffer problemfrit.

032016

032016

Ombygningssæt til Opel biler og varevogne tilbage i vores butik nu (03/2016)

Folk spurgte og ventede et stykke tid på comebacket af konverteringssæt til OPEL-biler og varevogne. Vi startede dette arbejde med at udgive Holden-modellerne for omkring to år siden. I marts i år kunne vi fuldføre denne "OPEL-mission" og listede alle tilgængelige sæt tilbage til vores onlinebutik. Som sædvanligt tilbød vi enkelt- og 2-tank konverteringssæt til alle modeller - hvis det er teknisk muligt. Fortæl os venligst, hvis vi er gået glip af noget, dine forslag er velkomne.

012016

012016

Nye udviklinger for DENSO injektionssystemer (01/2016)

I januar begynder vi at introducere mere komplekse SVO- eller WVO-konverteringsløsninger til personbiler og lastbiler med DENSO-indsprøjtningssystemer. Nye værktøjer gør det muligt for os at optimere motorparametre på DENSO ECU'er nu. Vi målretter med dette efter anmodning fra mange kunder med biler, lastbiler og traktorer fremstillet f.eks. TOYOTA, HINO eller JOHN DEERE.