Afdrukken

Software-upgrades van de motor controle-eenheden voor biobrandstof operaties

Software-upgrades van de motor controle-eenheden voor biobrandstof operaties

Dieselmotoren met een elektronisch brandstofinjectiesysteem zijn ontworpen om te draaien op petro-diesel. Bio-brandstoffen hebben verschillende eigenschappen en daarom bieden wij software-applicaties om ervoor te zorgen dat uw auto rijdt efficiënt en veilig op biobrandstoffen. Eigenlijk bieden wij volgende pakketten voor een paar motoren:

  • Software-upgrade van de motor ECU / PCM voor multifuel werking (SVO / WVO / petrodiesel) ook als upgrade voor al bekeerd toepassingen (Bio-B, -C)
  • Software-upgrade van de motor ECU / PCM voor verschillende soorten biodiesel of biodiesel blends (B5 - B100) - (Bio-A)
  • Voor verschillende markten bieden we software-upgrades van de motor ECU / PCM te wijzigen, te vervangen, ruilen of te verwijderen roetfilter-(DPF, FAP), AdBlue-, ureum-of NOx-systemen. (Bio-D)
U kunt de software modificatie pakket rechtstreeks uit de online shop bestellen. Na bestelling verwachten we dat het bestand van uw motor control unit (of eventueel de complete motor controle-eenheid). Als u niet kunt vinden in onze lijsten uw motor controle-eenheid, vul dan het juiste contactformulier, zullen wij onmiddellijk contact met u op. 
Belangrijk na het bestellen van deze pakketten: Voor de software aanpassing moet u ons de software bestand van uw motor controle module te sturen. Voor het lezen en schrijven van dit bestand dat u of uw werkplaats een goede lezen en schrijven gereedschap (Flashtool) nodig. Als een dergelijk instrument niet beschikbaar is, zullen we ook dit werk doen en zal je bovendien kosten voor deze extra procedure van lezen en schrijven.

 


Bio-chip A (biodiesel)

Bio-chip A (biodiesel)

Pakket-Bio-A: BioFuel-Software-upgrades voor de motor ECU / PCM voor het bedrijf op Biodiesel en mengsels (B5-B100) 

Bio-chip B (2-tank)

Bio-chip B (2-tank)

Pakket-Bio-B: BioFuel-Software-upgrades voor de motor ECU / PCM voor gebruik op rechte en afval van plantaardige olie (SVO / WVO) en mengsels / 2-tank conversies, etc. 

Bio-chip C (1-tank)

Bio-chip C (1-tank)

Pakket-Bio-C: BioFuel-Software-upgrades voor de motor ECU / PCM voor gebruik op rechte en afval van plantaardige olie (SVO / WVO) en mengsels / 1-tank conversies, enz.

Bio-chip D (Roetfilter)

Bio-chip D (Roetfilter)

Pakket-Bio-D: BioFuel software-upgrades voor de motor ECU / PCM met roetfilter vervangen of verwijderen (DPF / FAP-off) als gevolg van BioFuel werking, enz.


Weergave per pagina
Sorteren op
Productnr.: 1010011
390,00
Aflevergewicht: 2 kg

Op voorraad
kan verzonden worden binnen 7 dagen