Udskriv

Planteolier og håndtering

 

Der er mange gode mulige grunde til at bruge Straight eller affald vegetabilsk olie som brændsel: kulstofneutralitet, bæredygtighed, lokal tilgængelighed, emissioner, omkostninger og andre. Vi arbejder og understøtte den reale lokal anvendelse af vegetabilsk olie - intet spild på transport og mest mulig gavn for den lokale befolkning.

Med vores brændstof håndtering og mikro certificeringsprojekter vi evaluerer nye brændstof ressourcer fra forskellige planter, vegetabilske fedtstoffer og olier. Dette arbejde kræver en omfattende analyse af brændstoffet kæden, fra udviklingslande brændstof kilder til deres eventuelle brug i stationære og mobile applikationer.

Vi har årtiers erfaringer med olier fra forskellige planter, såsom: Raps (Canola), Sunflower, Palm, kokos, Jatropha, soja, og Peanut. For nogen tid nu har vi arbejdet på projekter i Amerika, Afrika og Sydøstasien hjælp olieaffald kilder, hvilket er en voksende og meget effektiv kilde til at producere lokal energi, udvikle mekanisering eller transport. Vi arbejder konstant på at finde nye vegetabilske oliekilder og løse alle disse data i datablade, standarder, osv. De fleste af dem, du kan downloade her.

Canola1   J-tropha   S-blume   Soja
 
Planteolier og håndtering