Udskriv

2019-nyheder


122019

122019

Mange tak for 2019 og alt det bedste for 2020 (12/2019)

2019 var et vanskeligt år for mange af vores kunder. Vi værdsætter så meget mere, at du har været loyal over for os i løbet af denne tid, og at vi kan se tilbage på et vellykket år. Som tak vil der være vores specielle Xmas-forsendelsestjeneste igen i år i løbet af julesæsonen og årsskiftet. Vi ønsker dig alt det bedste til jul og nytår 2020. Vær sunde!

102019

102019

Virksomhedspræsentation Zürich (10/2019)

Igen i år havde vi muligheden for at præsentere vores virksomhedsaktiviteter for malaysiske beslutningstagere. Den to-dages begivenhed i Zürich var præget af livlig interesse. Som i de sidste år fløj tiden forbi og vil helt sikkert føre til yderligere partnerskaber under vores næste projekter i regionen. Terima kasih!

 

092019

092019

Ny ECU-software frigiver til biobrændstofapplikationer (09/2019)

Vi brugte intensivt denne sommer til videreudvikling af softwareløsninger til motorstyringsenheder. Derfor er vi nu i stand til at ændre flere motorstyringsenheder til biobrændstofapplikationer. Dette vedrører især DELPHI (DDCR), Bosch (EDC16CXX) og Motorola (MEMS 3). Dette vil give os mulighed for at dække endnu flere motor- / køretøjsmærker som Dacia, Ford, Hyundai, Landrover, Mercedes, Renault, Suzuki, Volkswagen osv. De nye opdateringer muliggør løsninger til kritiske 2-tankløsninger såvel som 1-tank løsninger til specifikke regioner som Mellemamerika, Sydøstasien og visse regioner i Australien. Bare tjek vores online butik eller kontakt os ved hjælp af vores formular. Dette hjælper os med at kontrollere din tekniske applikation til dig.

 

05072019

05072019

Vores Asien / AUS / NZ-tur (05-07/2019)

På grund af en særlig anmodning fik vi en stort set uventet dobbelt tur til Asien, Australien og New Zealand i år. I juni startede vi i Auckland vores tur med mange samtaler og diskussioner i Auckland og miljø. Derefter fik vi flere møder mest i det nordlige Australien og på østkysten. Vietnam og Malaysia var endelige destinationer, inden vi kom hjem i begyndelsen af ​​juni. I slutningen af ​​juni fik vi endnu en anmodning til Kina, og vi udvidede den til en første tur til Japan for at møde nogle af vores langsigtede kunder der. Alle steder gav os en perfekt idé om tekniske applikationer på lokale markeder. Så vi fik en god base for flere projekter langt væk hjemmefra. Mange tak til folk, der støtter vores tur, som Toby, Gjelt, Shawn, Ian og Jenny og mange flere. Håber at se jer alle næste år igen.

 

052019

052019

Ombygningssæt til Delphi Common Rail (05/2019)

På grund af gentagne anmodninger har vi i nogen tid været involveret i nogle modelkonverteringer til motorer udstyret med Delphi Common Rail-indsprøjtningssystemer. Vi blev hjulpet af den samtidige udvikling af strategier for motorstyringsenheder - vi rapporterede om det. De tidligere forsøg er meget lovende, så vi i fremtiden også vil tilbyde denne teknologi til vores kunder. Hvis du er særlig interesseret i disse applikationer, kan du kontakte os her.

 

032019

032019

Dieselpartikelfilter (DPF) til LUPO 3L (03/2019)

VW Lupo 3L var det første køretøj med en Volkswagen-enhedsinjektionsmotor (UI), der blev konverteret af ELSBETT ved drift af vegetabilsk olie. Konverteringen var et must, da designet af denne motor var meget lig den originale ELSBETT-motor. Som et resultat blev de første konverterede Lupos 3L'er overdraget til kunder i slutningen af ​​1990'erne. På grund af den daværende udvikling var disse køretøjer endnu ikke udstyret med dieselpartikelfiltre. Eftermontering er derfor efterspurgt igen og igen, da køretøjets tog anses for at være meget langvarige, især på grund af deres aluminiumskarosseri. Derfor tilbyder vi nu disse filtre specifikt til vores kunder, der allerede har et konverteret køretøj. Forhør bare her.

 

012019

012019

Konversionssæt til Volkswagen-modeller i Latin- og Sydamerika (01/2019)

På grund af den øgede efterspørgsel fra Central- og Sydamerika-regionen har vi besluttet at tilbyde konverteringssæt til specifikke modeller af denne region i vores onlinebutik. Vi startede i år med nogle Volkswagen-modeller som Gol, Parati, Voyager og Saveiro. Andre typiske modeller af Volkswagen og andre mærker følger i løbet af de kommende måneder. Send os en kort feedback via e-mail, hvis vi har glemt den ene eller den anden model.