Afdrukken

Conversie van dieselmotoren voor plantaardige olie bediening - kits

 

Als u wilt een rechte plantaardige olie operatie in uw dieselmotor te genieten, moet je goed voorbereid op dit met uw olie en zelfs uw motor. We zijn goed bekend en beroemd om onze robuuste Single tank ombouwsets voor veel kleine en middelgrote dieselmotoren. Maar naast deze ontwikkelden we zelfs een zeer unieke 2-tank-oplossing, die speciaal is ontworpen voor de nieuwere en meer gevoelige injectiesystemen. Beide systemen kunt u uw motor werken op plantaardige olie of afval van plantaardige olie (die onze brandstof normen te voldoen) en zo goed op diesel.

Conversie van dieselmotoren voor plantaardige olie bediening - kits

1-Tank-conversie kit - wat werkt en wat werkt niet?

1-tank modificatiekits kunnen in theorie worden geïmplementeerd voor alle dieselmotoren met indirecte injectie (voor- en wervelkamermotoren). Voor motoren met directe injectie zijn 1-tankkits alleen beschikbaar voor zeer populaire motoren, omdat de ontwikkelingskosten hier erg hoog zijn. Daarnaast is de technische haalbaarheid afhankelijk van de gebruikte injectiesystemen en uitlaatgasnabehandelingssystemen. Een gedetailleerd, regelmatig herzien overzicht vindt u hier.

2-Tank-conversie kit - wat werkt en wat werkt niet?

Voor alle dieselmotoren zijn in theorie 2-tank modificatiekits verkrijgbaar. Indien een 1-tank kit wordt aangeboden als alternatief voor de 2-tank kit, raden wij altijd aan om de 1-tank kit te gebruiken. Dit is meestal gemakkelijker te installeren en te gebruiken. Echter, technische, klimatologische en/of wettelijke randvoorwaarden dwingen soms de installatie van een 2-tankkit af. Maar ook hier hangt de technische haalbaarheid af van de gebruikte injectiesystemen en uitlaatgasnabehandelingssystemen. Een gedetailleerd, regelmatig herzien overzicht vindt u hier.