Afdrukken

2015-nieuws


12XM/2015

12XM/2015

Gelukkig nieuwjaar 2016! (12XM/2015)

We wensen al onze trouwe klanten het beste voor 2016 en danken jullie voor de geweldige steun in 2015. Dankzij jullie konden we ons bedrijf weer laten groeien onder echt gecompliceerde omstandigheden. We hebben ons bedrijf uitgebreid naar een paar nieuwe landen en naast onze dagelijkse werkzaamheden hebben we een aantal echt uitstekende projecten gerealiseerd. Met uw hulp hebben we een nieuwe generatie superzware conversietoepassingen ontwikkeld voor motoren boven 1 MW. Zie je volgend jaar weer. Gelukkig nieuwjaar 2016!

 

12/2015

12/2015

Speciale gast: ELSBETT Renault-21 uit 1987 (12/2015)

Van oktober tot december verwelkomden we een heel speciale gast voor service. De enige Renault-auto die we ooit hebben uitgerust met de legendarische ELSBETT-motor. De ombouw vond plaats in 1987 en de auto en motor zijn nog in een ongelooflijk goede staat. Na het afronden van alle service en kleine reparatiewerkzaamheden, keerde de eigenaar terug naar Frankrijk. We hopen op nog 28 jaar van deze unieke auto.

 

09/2015

09/2015

Uitlaatgasemissie van moderne dieselmotoren (09/2015)

Deze paar regels zullen u hopelijk helpen om de huidige discussie over de uitlaatgasemissies van sommige Volkswagen-motoren beter te begrijpen. We zullen u wat uitleg geven over verschillende emissies, tests en conclusies voor onze SVO-technologie. De huidige controversiële dieselemissiegegevens werden al in 2013 ontdekt door de International Council on Clean Transportation (ICCT). Het schandaal ontstond toen Volkswagen geen plausibel antwoord kon geven op de EPA over deze emissieresultaatverschillen tussen testbank en echt rijden. resultaten. De meest kritische verschillen lees je hier meer

 

07/2015

07/2015

Deutz industriële motorkits (07/2015)

In juli 2015 lanceren we ombouwkits voor het populairste merk industriële motoren: DEUTZ. Deze fabrikant produceert motoren voor landbouw, bouwmachines, maritieme toepassingen en ook voor generatorsets. Ze dekken motorverplaatsingen van 2,9 liter tot 16 liter. De huidige modellen zijn uitgerust met moderne pompverstuivers of Common Rail-dieselinjectiesystemen van BOSCH, waardoor ze bruikbaar zijn voor SVO / WVO-motorconversies. Zo vindt u nu bijna alle versies die voor ombouw beschikbaar zijn in onze onlineshop. De meeste zijn vrijgegeven voor bijna al onze SVO / WVO-normen. Als u het niet zeker weet, neem dan hier contact met ons op met uw gegevens.

 

05/2015

05/2015

Nu geven we om de kleinste … (05/2015)

In mei 2015 starten we met de lancering van ombouwkits voor de meest populaire merken Micro-auto's zoals Aixam, Ligier, Microcar en Piaggio. We boden ze al een tijdje aan op speciale verzoeken, maar we vonden het tijd om ze goed te sorteren en in onze winkel op te sommen. Zo vindt u nu bijna alle versies die voor ombouw beschikbaar zijn in onze onlineshop. De meeste zijn vrijgegeven voor bijna al onze SVO / WVO-normen. Als u het niet zeker weet, neem dan hier contact met ons op met uw gegevens.

 

03/2015

03/2015

Welkom bij kopiëren - om een ​​schone manier te krijgen om uw WVO / PPO op te schonen (03/2015)

We willen onze klanten een idee geven hoe ze stukken voor een eenvoudige WVO-raffinaderij (mechanische raffinaderij) kunnen vinden en plaatsen. U bent van harte welkom om onze ervaringen en ideeën over deze apparatuur te kopiëren. We informeren over bronnen en linken naar leveranciers. Eindelijk hopen we dat u een goede raffinaderij voor uw afgewerkte olie kunt opzetten. We nodigen u uit om uw verbeteringen aan ons door te geven en deze met andere klanten te delen. Meer daarover, zoals handleiding, onderdelen, onderdelenlijst kunt u vinden in onze online winkel.

 

02/2015

02/2015

Nieuwe online aanbiedingen - Roetfiltersystemen voor biobrandstoffen / SVO / WVO / PPO (02/2015)

Met de aankomende problemen met OEM-roetfilter (DPF) -systemen tijdens het uitvoeren van de toepassingen op biobrandstoffen, gingen we de uitdaging aan en ontwikkelden en probeerden we systemen die betrouwbaar presteren op verschillende soorten biobrandstoffen. Dit systeem zorgt voor een verdere reductie van deeltjes in de uitlaatemissies van uw toepassing. Met deze technische oplossing hebben we de WVO / SVO-technologie zelfs klaar gemaakt voor milieugebieden die we sinds een paar jaar in verschillende Duitse steden hebben. De systemen die wij aanbieden zijn gemaakt voor personenauto's en lichte vrachtwagens, afhankelijk van de vraag breiden we het programma stap voor stap uit. Op dit moment hebben we online aanbiedingen voor merken als AUDI, SKODA, SEAT, Mercedes en Volkswagen. Andere zijn op aanvraag verkrijgbaar. Gebruik gewoon onze contactformulieren om ons de details te geven.

 

01/2015FO

01/2015FO

Online-Shop / Wereld - Nieuwe Land Rover en Ford Powerstroke 1-tank kits (01/2015)

In januari zijn we begonnen met de lancering van onze nieuwe enkele tankkits voor alle 7,3L Ford Powerstroke-kits met HEUI-injectiesystemen. De kit bevat een software-upgrade die zelfs het brandstofverbruik van deze "enorme" motor kan verminderen. Daarnaast beginnen we met het aanbieden van een enkele tankkit voor een andere beroemde offroad-motor: TD5 van Land Rover.Al deze kits zijn vrijgegeven voor nieuwe en gebruikte plantaardige oliën die voldoen aan onze brandstofnormen die in onze winkel verkrijgbaar zijn, zoals koolzaad, koolzaad en koolzaadolie. , Zonnebloem, Jatropha of Palm.

 

01/2015

01/2015

Wereld - Wat is er aan de hand met de brandstofprijs? (01/2015)

De afgelopen weken hebben we veel vragen gekregen over de verdere ontwikkeling van hernieuwbare brandstoffen, terwijl we op dit moment een forse daling van de ruwe olieprijs ervaren. Wat betekent het allemaal voor ons? Allereerst: zelfs de lage prijs van ruwe olie maakt het niet duurzamer of CO2-neutraal. Negatieve resultaten voor ons allemaal nog steeds hetzelfde. Op dit moment is de ...