Udskriv

Konvertering af dieselmotorer til planteolie drift - kits

 

Hvis du ønsker at nyde en ren vegetabilsk olie operation i din dieselmotor, bør du være godt forberedt til dette med din olie og endda din motor. Vi er godt kendt og berømt for vores robuste enkelt tank konvertering kits for mange små og mellemstore dieselmotorer. Men ved siden af ​​dette har vi udviklet selv en meget unik 2-tank løsning, der er specielt designet til de nyere og mere følsom indsprøjtningssystemer. Begge systemer giver dig mulighed for at betjene din motor på planteolie eller affald vegetabilsk olie (som vil opfylde vores brændstof standarder) og så godt på dieselbrændstof.

Konvertering af dieselmotorer til planteolie drift - kits

1-Tank-konvertering kit - hvad der virker og hvad virker ikke?

1-tank kits kan teoretisk implementeres til alle dieselmotorer med indirekte indsprøjtning (for- og hvirvelkammermotorer). Til motorer med direkte indsprøjtning findes 1-tank-sæt kun til meget populære motorer, da udviklingsomkostningerne her er meget høje. Derudover afhænger den tekniske gennemførlighed af de anvendte indsprøjtningssystemer og udstødningsgasefterbehandlingssystemer. Du kan finde en detaljeret, regelmæssigt revideret oversigt her.

2-Tank-konvertering kit - hvad der virker og hvad virker ikke?

2-tank modifikationssæt er teoretisk tilgængelige til alle dieselmotorer. Hvis et 1-tank kit tilbydes som alternativ til 2-tank kit, anbefaler vi altid at bruge 1-tank kit. Dette er normalt nemmere at installere og bruge. Imidlertid tvinger tekniske, klimatiske og/eller juridiske rammebetingelser nogle gange installationen af et 2-tanksæt. Men også her afhænger den tekniske gennemførlighed af de anvendte indsprøjtningssystemer og udstødningsgasefterbehandlingssystemer. Du kan finde en detaljeret, regelmæssigt revideret oversigt her.