Udskriv

2018-nyheder


112018

112018

Vores vesteuropæiske kundetur (11/2018)

I slutningen af ​​oktober / begyndelsen af ​​november var det igen tid til vores kundeturné 2018. I løbet af flere dage besøgte vi vigtige kunder i Frankrig, Belgien, Storbritannien, Irland og Holland. Vi diskuterede projekter fra de sidste måneder og modtog gerne forslag og ideer fra vores kunder og partnere. Derudover informerede vi om kommende innovationer og udviklinger, der vil blive lanceret i 2019. Og selvfølgelig havde vi meget sjovt at møde gode venner i lang tid!

 

092018

092018

Komplet gratis programmerbar motor-ECU til applikationer med flere brændstof (09/2018)

I flere år har vi behandlet parametriseringen af ​​motorstyringsenheder (ECU'er). Nu lavede vi endnu et skridt med programmering af en ECU fra ZERO, hvilket betyder at udfylde den først med en komplet logik eller strategi. Derefter parametriserede vi det og prøvede det med succes på en moderne dieselmotor. Især fremhæver dette arbejde det enorme potentiale ved elektronisk styrede dieselindsprøjtningssystemer i applikationer med flere brændstoffer. Mange OEM'er kunne gøre det, hvis der ville være nok motivation. For da det er en perfekt base for mere ambitiøse projekter, dvs. hybridprojekter eller super multifuel projekter med flydende (SVO) og gasformet (biomethan) brændstof.

 

072018

072018

Vores virksomhedspræsentation i Zürich / Schweiz (07/2018)

For anden gang blev vores firma inviteret til en virksomhedspræsentation i Zürich. Foran højtstående repræsentanter fra det asiatiske økonomiske område præsenterede vi virksomhedens organisation og aktivitetsområder. Invitationen var baseret på vores mange års erfaring og samarbejde i forskellige asiatiske lande som Thailand, Malaysia, Vietnam, Indonesien, Cambodja og Kina. Efter dette års begivenhed blev det aftalt at udvide samarbejdet yderligere i de kommende år.

 

062018

062018

Vores årlige kundeturné i Asien, Australien og New Zealand (06/2018)

I 2018 udvidede vi vores årlige asiatiske og australske kunder første gang til New Zealand. Vi brugte tiden til at diskutere faktiske projekter. udover dette introducerede vi hele teknologien på et par offentlige præsentationer. Vi var meget glade for at møde en god gammel ven, en Toyota konverteret for næsten 20 år siden og stadig i live og kører på SVO. Næsten alle de besøgende ønskede at gå glip af chancen for at løbe gennem en kort udfyldt "ceremoni".

 

052018

052018

Konversionssæt til Chevrolet-biler er nu tilgængelige i vores onlineshop (05/2018)

Med oplevelsen af ​​vores konverteringssæt til Opel- og Vauxhall-biler afsluttede vi nu Chevrolet-kapitlet i vores online-butik. Den indeholder sæt til biler, SUV'er og varevogne. Fortæl os venligst, hvis du går glip af noget, kan du kontakte os via e-mail, eller du kan bruge det til endda vores kontaktformular til konverteringssæt. Indtil videre frigives kits også til applikationer med DPF, hvis den aktive regenerering drives af en separat brændstofinjektor i udstødningssystemet bag motoren. DPF-systemer med aktiv regenerering drevet af postinjektion frigives endnu ikke til vores konverteringssæt.

 

032018

032018

Isuzu-kapitlet er nu opdateret (03/2018)

Endelig er vi kommet til Isuzu-køretøjerne i vores database. Som en af ​​de største motorproducenter i samarbejde med andre mærker er Isuzu især til stede på det amerikanske og asiatiske marked. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig vores omfattende udvalg af Isuzu-konverteringssæt online. I øjeblikket inkluderer den små og mellemstore motorer. Den større erhvervskøretøjssektor vil blive tilføjet senere.

 

022018

022018

Micro CHP besøg i Kaarst (02/2018)

Besøg af vores gode ven Bob var en mulighed for os at introducere ham til en mini kraftvarmeproduktion i Kaarst sammen med vores mangeårige partner Peter Holzapfel. Enheden er meget enkel og kan derfor let vedligeholdes og betjenes af værkstedets operatør. I Kaarst sikrer det, at værkstedet kan arbejdes ved behagelige temperaturer, selv i vintermånederne. For hr. Holzapfel blev sagen interessant, fordi han især var i stand til drastisk at reducere sine varmeudgifter.

 

012018

012018

Frigivelse af motor med sodfiltre (DPF) til SVO / WVO applikationer (01/2018)

Med introduktionen af ​​den forbedrede vegetabilske olienorm blev der allerede skabt gode betingelser for pålidelig drift af ombyggede køretøjer med dieselpartikelfilter for nogen tid siden. Især fungerede den første generation af dieselpartikelfiltre pålideligt og betød også, at motorer til vegetabilsk olie kunne drives pålideligt med denne udstødningsgasrensningsteknologi. På grund af tekniske ændringer fra nogle producenter inden for dieselpartikelfilterteknologi er vi nu i stand til at konvertere de nyeste motorer med dieselpartikelfiltre. I øjeblikket involverer dette Bosch-motorer med magnetventilinjektorer og aktiv regenerering drevet af en ekstra brændstofindsprøjtning ind i udstødningsrøret. For motorer, hvor den aktive regenerering drives af efterindsprøjtning i forbrændingskammeret eller cylinderen, tilbyder vi stadig ikke nogen konverteringspakker endnu.