Udskriv

2015-nyheder


12XM/2015

12XM/2015

Godt nytår 2016! (12XM/2015)

Vi vil gerne ønske alle vores loyale kunder det bedste for 2016 og tak for den store støtte i 2015. Tak til dig kunne vi udvide vores forretning igen under reelle komplicerede forhold. Vi udvidede vores forretning til et par nye lande, og ved siden af ​​vores daglige forretning realiserede vi et par rigtige fremragende projekter. Med din hjælp udviklede vi en ny generation af super tunge konverteringsapplikationer til motorer over 1 MW. Vi ses næste år igen. Godt nytår 2016!

 

12/2015

12/2015

Specialgæst: ELSBETT Renault-21 fra 1987 (12/2015)

Fra oktober til december bød vi en meget speciel gæst velkommen til service. Den eneste Renault-bil, vi nogensinde har udstyret med den legendariske ELSBETT-motor. Konverteringen blev foretaget i 1987, og bilen og motoren var stadig i en utrolig god form. Efter at have afsluttet alt service- og mindre reparationsarbejde fik ejeren det hjem til Frankrig. Vi håber på yderligere 28 år af denne unikke bil.

 

09/2015

09/2015

Udstødningsgasemission fra moderne dieselmotorer (09/2015)

Disse få linjer hjælper forhåbentlig dig til bedre at forstå den nuværende diskussion om udstødningsgasemissionerne fra nogle Volkswagen-motorer. Vi giver dig nogle forklaringer om forskellige emissioner, test og konklusioner for vores SVO-teknologi. De nuværende kontroversielle data om dieselemission blev faktisk opdaget af Det Internationale Råd for Ren Transport (ICCT) allerede i 2013. Skandalen kom, da Volkswagen ikke kunne give et plausibelt svar på EPA om disse forskelle i emissionsresultater mellem testbænk og reelt drev resultater. De mest kritiske forskelle kan læses mere her

 

07/2015

07/2015

Deutz industrimotorsæt (07/2015)

I juli 2015 begynder vi at lancere konverteringssæt til det mest populære mærke af industrielle motorer: DEUTZ. Denne producent producerer også motorer til landbrugs-, byggemaskiner, maritime applikationer og til generationer. De dækker motorforskydninger fra 2,9 liter op til 16 liter. De nuværende modeller er udstyret med moderne enhedsinjektor eller Common Rail-dieselindsprøjtningssystemer fra BOSCH, hvilket gør dem anvendelige til SVO / WVO-motoromdannelser. Så du finder muligvis nu næsten alle versioner, der er tilgængelige til konvertering i vores onlineshop. De fleste af dem blev frigivet til næsten alle vores SVO / WVO-standarder. Hvis du ikke er sikker, bedes du kontakte os med dine oplysninger her.

 

05/2015

05/2015

Nu holder vi af den mindste … (05/2015)

I maj 2015 begynder vi at lancere konverteringssæt til de mest populære mærker af mikrobiler som Aixam, Ligier, Microcar og Piaggio. Vi tilbød dem siden et stykke tid på specielle anmodninger, men vi troede, det var på tide at sortere dem godt og angive dem i vores butik. Så du finder muligvis nu næsten alle versioner, der er tilgængelige til konvertering i vores onlineshop. De fleste af dem blev frigivet til næsten alle vores SVO / WVO-standarder. Hvis du ikke er sikker, bedes du kontakte os med dine oplysninger her.

 

03/2015

03/2015

Velkommen til kopiering - for at få en ren måde at rydde op i din WVO / PPO på (03/2015)

Vi ønsker at give vores kunder en idé om, hvordan man finder og lægger stykker til et enkelt WVO-raffinaderi sammen (mekanisk raffinaderi). Du er velkommen til at kopiere vores oplevelser og ideer om dette udstyr. Vi informerer om kilder og linker til leverandører. Endelig håber vi, at du vil være i stand til at oprette et ordentligt raffinaderi til din spildolie. Vi inviterer dig til at fortælle os dine forbedringer og vil dele dem med andre kunder. Mere om det som manual, dele, deleliste kan du finde i vores online butik.

 

02/2015

02/2015

Nye onlinetilbud - Sodfiltersystemer til biobrændstoffer / SVO / WVO / PPO (02/2015)

Med de kommende problemer med OEM-sodfilter (DPF) -systemer, mens vi kører applikationerne på biobrændstoffer, tog vi udfordringen og udviklede og forsøgte systemer, der fungerer pålidelige på forskellige slags biobrændstoffer. Dette system giver dig en yderligere reduktion af partikler i din applikations udstødningsemissioner. Med denne tekniske løsning gjorde vi WVO / SVO-teknologien endnu klar til miljøområder, vi har i forskellige tyske byer siden et par år. De systemer, vi tilbyder, er lavet til biler og lette lastbiler, afhængigt af efterspørgslen vil vi udvide programmet trin for trin. I øjeblikket har vi onlinetilbud til mærker som AUDI, SKODA, SEAT, Mercedes og Volkswagen. Andre er tilgængelige efter anmodning. Brug blot vores kontaktformularer til at give os detaljerne.

 

01/2015FO

01/2015FO

Online-Shop / World - Nye Land Rover og Ford Powerstroke 1-tank sæt (01/2015)

I januar begyndte vi at lancere vores nye enkelt-tanksæt til alle 7,3L Ford Powerstroke-sæt med HEUI-indsprøjtningssystemer. Sættet indeholder en softwareopgradering, der kan reducere selv brændstofforbruget på denne "enorme" motor. Ud over dette begynder vi at tilbyde et enkelt tanksæt til en anden berømt off-road motor: TD5 fra Land Rover. Alle disse sæt er frigivet til nye og brugte vegetabilske olier, der lever op til vores brændstofstandarder, der er tilgængelige i vores butik, som rapsfrø, canola , Solsikke, jatropha eller palme.

 

01/2015

01/2015

Verden - Hvad sker der med brændstofprisen? (01/2015)

I løbet af de sidste uger fik vi mange spørgsmål om den videre udvikling af vedvarende brændstoffer, mens vi i øjeblikket oplever et markant fald i råolieprisen. Hvad betyder det hele for os? Først og fremmest: Selv billig råoliepris gør den ikke mere bæredygtig eller kulstofneutral. Negative resultater for os alle ...