Udskriv

Optimering af motorens ECU s / PCM er for biobrændstof ansøgninger - softwareopgradering

Dieselmotorer med en elektronisk brændstofindsprøjtning system er designet til at køre på petro-diesel. Bio-brændstoffer har forskellige karakteristika, så vi tilbyder software-applikationer for at sikre, at din bil kører effektivt og sikkert på biobrændsler. Faktisk tilbyder vi følgende pakker til et par af motorer:

  • Software opgradering af motorens ECU / PCM for multibrændstof drift (SVO / WVO / petrodiesel) også som en opgradering til allerede konverteret ansøgninger 
  • Software opgradering af motorens ECU / PCM for forskellige typer biodiesel eller biodiesel blandinger (B5 - B100)
  • For forskellige markeder tilbyder vi Softwareopgraderinger af motoren ECU / PCM at ændre, erstatte, ombytning eller fjerne sod filter-(DPF, FAP), AdBlue-, Urea-eller deNOx-systemer.

At "Bionize" din Chip / ECU kan du sende hele ECU til os, eller hvis du eller dit værksted har allerede en flash-værktøj, kan du bare sende os filen. Du kan bestille dette produkt på vores online butik eller hvis du hellere vil kontakter os, bedes du sende vores undersøgelse form. Vedlæg din bil og motor data. Vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning til dig så hurtigt som muligt.

Udvikling af ECU-strategier til applikationer med flere brændstoffer

Nogle gange er det ikke nok at optimere eksisterende ECU-software. Især for nye udviklinger skal der udvikles og parametreres en helt ny ECU-strategi. Med specialværktøjer og udviklingsstyringsenheder har vi allerede udført dette arbejde med succes for kunder i fortiden og har vist nye måder inden for anvendelsen af multi-brændstof. Hvis du er interesseret i sådant arbejde, så kontakt os via vores formular.Vis billedsøgning